mobil_menu_close

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Szép, természetes mosoly – eredeti, ép fogsor

  • Az esztétikai fogászat azzal az igénnyel végzi a kezeléseket (tömések, inlay, onlay, héj, korona, híd), hogy a restauráció minél inkább utánozza a természetes fogak harmonikus esztétikáját, illetve az egyéni hibákat, eltéréseket javítsa, optimalizálja.
  • Dr Horváth a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia alapító tagja, így a Biodental rendelőkben természetes, hogy fogorvosaink minden beavatkozás során az Akadémia magas esztétikai fogászati standardjai alapján járnak el.

Mosolytervezés

Milyen a szép mosoly?

  • A mosolytervezés a fogak illetve a fogsor kialakításának tudatos – a páciens személyes adottságaiból és karakteréből kiinduló – megtervezése, megvalósítása.
  • A szép mosoly megítélése szubjektív, mégis vannak olyan, a világ minden táján érvényes szabályok, összefüggések az egyén karaktere és fogainak jellege között, melyeket felismerve és alkalmazva elérhetjük a legjobb esztétikai eredményt
  • Munkánk során figyelembe vesszük az arc formáját, az ajkak ívét, az íny lefutását és természetesen a fogak egyénre jellemző alakját. Csak ezzel a komplex szemlélettel érhetjük el a tökéletes, harmonikus mosolyt.

Látogasson el tematikus oldalainkra (préskerámia, cirkon fogpótlások) és tudjon meg többet a préskerámia illetve cirkónium fogpótlásokról, az esztétikus és természethű koronákról, hidakról, héjakról illetve betétekről.

Iratkozzon fel információs csomagunkra

Ha megtisztel minket azzal, hogy megadja nevét és e-mail címét, ahová csak értékes információkat küldünk Önnek, akkor két meglepetés is várja Önt összesen 9.000 Ft értékben!

Hogyan gondoskodunk egyedülálló módon speciális garanciáinkkal fogainak egészségéről és szépségéről?
tovább+

Rugalmas fizetési lehetőségek Egészségpénztárak, üdülési csekk